De Feelgood Expo is dé beurs bij uitstek voor iedereen die graag geniet. Verspreid over vier even unieke als attractieve thema’s – Wellness, Beauty, Health en Lifestyle – kunnen bezoekers er niet alleen kijken, maar ook voelen, beleven én proberen. Ze kunnen er kortom 100% genieten van alles wat het evenement voor hen in petto heeft.

Traditionele verkoops- en demonstratiestanden komen volledig tot hun recht in een omgeving die inspeelt op de beleving van de bezoeker: een wandeling door de sfeervolle aromatunnel met geur- en lichttherapie, een heerlijke massage of het laten aanbrengen van make-up bij de Feelgood Lounge? Het kan allemaal. Uiteraard zorgen we samen met onze exposanten ook voor een aantal interessante en originele productpresentaties, workshops en demonstraties voor dames én heren. Op dit moment hebben alvast enkele bijzondere publiekstrekkers toegezegd!

Op onze beurs staat genieten centraal. Genieten van een hapje en een drankje in de Feelgood Lounge, genieten van een bezoekje aan de Feelgood Market met gadgets, snuisterijen en kleine, originele producten. Direct verkoop gegarandeerd dus. We creëren samen met onze standhouders een bijzondere totaalbeleving. We zijn ervan overtuigd dat deze beurs in de smaak zal vallen bij standhouders én bezoekers. Daarom zijn er nu al plannen om de beurs ook in het voorjaar van 2017 te laten plaatsvinden, uiteraard op een andere locatie in Vlaanderen.

De organisatie van deze beurs in is handen van Expono Fairs & Events, dat erkend is door Febelux, de federatie van de Belgische en Luxemburgse beursorganisatoren, wat de kwaliteit garandeert. Zaakvoerder Wim Put is meteen ook het aanspreekpunt voor elke exposant en hecht, samen met zijn team, heel veel belang aan klantvriendelijkheid.

Expono Fairs & Events organiseerde al meer dan 45 beurzen waaronder meer dan 30 edities van De Kleding Outlet Beurs. Op zondag 27 november vindt op dezelfde site trouwens ook de Kleding Outlet Beurs plaats, waardoor er al heel wat mensen op de site zullen zijn. Een combinatie van beurzen leidt altijd tot mooie resultaten.  Een combinatie van de Kleding Outlet Beurs en het Stoffenspektakel was in 2015 bijvoorbeeld goed voor maar liefst 6.000 bezoekers in Mechelen.

Wat zeggen anderen over de organisatie van de Kleding Outlet Beurs:

  • "Wim is een ervaren, gedreven en correcte organisator met oog voor detail en een onberispelijke voorbereiding. Het is een plezier om met hem en zijn team een beurs neer te zetten!"

    Griet Loncke Senior Accountmanager Kotrijk Xpo
  • “De return van de beuzen is altijd zeer goed, dit ook door de goede voorbereiding en correcte en volledige communicatie.”

    Valéry De Clercq Exposant Kleding Outlet Beurs, Beltramifashion
  • “Perfect georganiseerde beurzen met de nodige ZICHTBARE reclame, zeker met de service die je erbij krijgt.”

    Nathalie Papin Exposant Kleding Outlet Beurs, Bijou