Feelgood beurs bezoekers

Diverse demo’s, workshops door exposanten, presentaties en 7 belevingspleinen zorgen voor een dag actief genieten:

Kleuren- en Aromatunnel

Bezoek de beurs op een originele manier, momenteel uniek in België. Verschillende aromatische geuren worden verspreidt om je als bezoeker in de juiste sfeer te brengen. Het plein wordt gerealiseerd in samenwerking met de mensen van “De Ontknoping”.

Therapeutenlaan

Diverse therapeuten stellen hun behandelingen graag aan u voor. Hypnose, massage, … een aangename kennismaking!

Feelgood Market

Snuisteren tussen allerlei producten, kleding, thee, accessoires, … Daarvoor moet je op de Feelgood Market zijn!

Beauty-Corner

Samen met Beauty school Chabelle zorgen we ervoor dat je een aantal goed tips kan krijgen inzake make-up, geniet van de demo’s en ondervindt zelf via een aantal tips en tricks hoe je jezelf nog mooier maakt!

Jani Academy demo area

Misschien word jij wel uit het publiek gehaald voor een make-over door de specialisten van de Jani Academy! Daarnaast geven ze talrijke demonstraties, mini workshop en heel veel tips! Ontwikkel je eigen stijl op de Feelgood Expo!

Op zaterdag zal de specialist, Jani zelf, aanwezig zijn om meer toelichting te geven over de Jani Academy en de opleidingen!

Hoofdpodium

Lien Degol, Sandra Bekkari (enkel 27/11), Body2Win, het Chocolademeisje, … Demo’s, voorstellingen, presentaties, … de exacte uren en alle extra demo’s en workshops vind je op de dag zelf op de beurs.

Feelgood Lounge

Onder het motto: “Genieten aan het zwembad” met een glaasje Cava, wijn, Gin-tonic, … dit in een aangenaam en rustig kader!