Maak kennis met alles binnen de wereld van Beauty, Wellness, Health en Lifestyle op de Feelgood Expo beurs. Dit nieuwe evenement laat iedereen actief kennismaken met alles rondom deze 4 pijlers. Diverse demo’s, workshops door exposanten, presentaties en 7 belevingspleinen zorgen voor een dag actief genieten! Graag stellen we de 3 belangrijkste gasten van de Feelgood Expo aan u voor!

Jani Kazaltzis

Jani zal op zaterdag zijn eigen Jani Acadmy voorstellen, samen met mede-oprichtster Roberta Pellegriti geven ze meer uitleg over de opleidingen en de werking van de Academy

Sandra Bekkari

Nooit meer diëten by Sandra Bekkari, 2 boeken en een 3e in aantocht, een filosofie die iedereen graag volgt en een life presentatie op de Feelgood Expo op zondag!

Lien Degol

Dit topwijf (om een hip woord te gebruiken) zal 2 dagen aanwezig zijn en een geanimeerde presentatie geven op het podium. Met haar vele boeken is en zal ze nog lang een stijlicoon blijven!

 

Naast deze 3 toppers zijn er nog een aantal andere presentaties en workshop op de diverse standen maar ook op de andere belevingspleinen.

Kom dus zeker langs en geniet actief mee van de Feelgood Expo!