svensson-logo

 

 

 

 

Standnaam: Svensson health products and sports nutrition

Telefoon: 0479 29 60 00 of 050 72 92 20 (VM)

E-mail: svensson073@gmail.com

Website: www.svensson.club

Omschrijving:

Svensson is een eersterangs aanbieder van natuurlijke producten om je gezondheid een handje te helpen en te ondersteunen tegen de stress, foute voedingsgewoonten, bij sport, … Kortom een hulpmiddel bij je streven om het maximale uit je leven te halen , al is het nog zo druk of moeilijk. Svensson sedert enkele jaren in handen van onze CEO Claudia is geëvolueerd naar een actueel merk die hulp biedt bij de meeste kwaaltjes eigen aan de 21 ste eeuw. Svensson biedt zijn producten aan rechtstreeks aan de gebruiker, met als voordeel dat we in staat zijn om een hoogwaardiger kwaliteitsproduct aan te bieden tegen een scherpere prijs.
Speciaal om het voor jou als gebruiker makkelijker te maken bij uw productkeuze aangepast aan jouw behoefte, hebben we het gamma ingedeeld in enkele categorieën. U vindt bij Svensson terug:
De groene gezondheidscategorie (HEALTH): Een goede gezondheid is de basis van alles wat je wenst te verwezenlijken in je leven, je gezin, je werk, je sport, je relatie, je hobby, … .
De paarse blijf jong categorie (PROAGE): Vanaf je 45ste gaan bepaalde zaken net dat ietsje moeilijker en ervaar je dat je leeftijd toch begint te voelen. Proage bevat net deze selectie aan producten die je lichaam helpen om al deze leeftijdsongemakken uit te stellen en zelfs onder controle te helpen houden. Vergeet niet dat je je lichaam best in optima forma naar een hogere leeftijd brengt om maximaal te kunnen genieten of je nu 55, 65,75 of 95 bent.
De blauwe gewichtscategorie (WEIGHT): velen onder ons hebben wel eens een periode in hun leven waar je je gewicht moeilijker onder controle kan houden of zelfs je gewicht terug onder controle wil krijgen. WEIGHT van Svensson bevat een breed gamma producten die je zeker gaan helpen bij dit gevecht tegen je gewicht.
De rode sexuele categorie (SEXUAL): Bij de aanvang van Svensson anno 1973 waren middelen om ons seksleven te helpen optimaal te houden taboe, toch bood Svensson ze steevast aan en velen mensen ervaarden de positieve invloed die deze natuurlijke middelen konden teweegbrengen. Vandaag zijn de problemen in bed nog groter geworden door stress, werkdruk, maatschappelijke druk, … dit alles komt zowel bij hem als haar niet altijd ten goede aan de zin om of het kunnen.

De gouden Sportcategorie: (SPORT): Vele sporters zien door het bos de bomen niet meer als het op sportvoeding aan komt. Wat is goed voor mij , is dit niet alleen voor topsporters, … . Svensson sport is een gamma sportvoeding ontwikkeld op het niveau van iedere sporter. Je vindt in het gamma zowel producten die je kan gebruiken om gezond te blijven sporten, je prestatie te ondersteunen, minder last te hebben van verzuring/krampen, … .
De roze schoonheidscategorie (BEAUTY): Velen onder u gebruiken dagelijks verzorgende producten voor je huid, doch niet alleen de buitenkant is belangrijk! Door te smeren bescherm je je huid in grote mate tegen de invloeden van buitenaf. Uiteraard worden de activa via de huid opgenomen, doch minstens even belangrijk is de verzorging van je huid via je voeding. Een goede doorbloeding, de nodige en juiste voedingsstoffen aanvoeren, je huid, haar en nagels voldoende ondersteunen, … .
Zoals je ziet een volledig gamma adequate formulaties om je dag na dag te ondersteunen, je fit te voelen, de stress de baas te blijven, uitdagingen succesvol te volbrengen, …