logo-sehoona

Standnaam: Sehoona

Telefoon: 0474/92.70.41

E-mail: info@sehoona.be

Website: www.sehoona.be

Omschrijving: Sehoona is een positieve, zachte zelfhulp- en coachingtechniek om emoties en blokkerende gedachten te verzachten. Ze is eenvoudig aan te leren en aangepast aan de hogere gevoeligheid van de kinderen en volwassenen van vandaag. De aanpak is heel eenvoudig: je werkt met een set van transformerende tekeningen die inwerken op het onderbewuste, een beetje zoals een schilderij dat je vrolijk of stil maakt. Elke tekening is rond een bepaald thema ontworpen zoals verdriet loslaten, vrijuit spreken, jezelf zijn, erin geloven, genieten, enz. Het zijn telkens levenslessen of transformaties die iedereen op een of andere dag meemaakt.
Je kiest 6 tekeningen die je aanspreken. De transformatie gebeurt door naar de tekeningen te kijken en door een aantal eenvoudige bewegingen te maken met je handen.
Deze unieke methode werd ontwikkeld door Charlotte Bosteels met als doel coaching en innerlijke transformatie voor iedereen toegankelijk te maken.
Op de Sehoona-stand kan je terecht voor een kennismakingsbehandeling van ongeveer 15 minuten of om informatie in te winnen over de techniek en de opleidingen. Je ontdekt er ook producten die je laten genieten van de helende kracht van vorm en kleur.